Miyoshi Miyagi - Original Instinct for Her 15 ml

  • 8.00€

Miyoshi Miyagi „ORIGINALAS nuo 2004“ Senovės japonų meno parfumerijos tradicijų

Pageidauti

Palyginti

Prieinamumas: Sandėlyje

Gamintojas: Miyoshi Miyagi

Prekės kodas: LOO6185

Miyoshi Miyagi - Original Instinct for Her 15 ml

Miyoshi Miyagi „ORIGINALAS nuo 2004“

Senovės japonų meno parfumerijos tradicijų ir pasiekimų biochemijos srityje derinys sudarė unikalų produktą. Miyoshi Miyagi feromonai nuo 2004 m. leidžia mums nuolat mėgautis nuostabiu kvapu ir daryti įtaką mūsų suvokimui. Šios novatoriškos formulės autorius yra japonų dizaineris Miyoshi Miyagi. Ilgus metus dirbdamas mados pasaulyje, jis visada ieškojo unikalių sprendimų, pasižyminčių žavesiu, nesenstančiu grakštumu ir funkcionalumu. Siekdamas sukurti priedą, kuris užbaigtų jo kolekcijas ir pabrėžtų jų stilių, jam kilo mintis sukurti produktą, kuris galėtų paveikti aplinką ne tik uoslės pojūčių lygmeniu, bet ir žmogaus emocijoms...

Aiškiai pastebimas Miyoshi Miyagi feromonų poveikis priešingos lyties atstovams. Šalia esantys žmonės tampa atviri, nori flirtuoti ir laiko mus patrauklesniais. Pakanka vos kelių lašų, kad padarytumėte poveikį tiems, kurie jums ypač rūpi! PURE linija (be kvapo) ir INSTINCT (kvepianti) turi tą pačią feromonų sudėtį.

„ORIGINAL“ eilutė jai

Visi žinome, koks svarbus moters kvapas. Tai sąveikauja su subtilumu ir grakštumu, todėl vyrai jaučiasi įsimintina ir jaudinančia patirtimi. Specialistai iš Miyoshi Miyagi laboratorijų sukūrė dvi feromonų linijas moterims, kurios yra slaptas kiekvienos gundytojos ginklas. Pure – bekvapių feromonų linija leidžia naudoti Miyoshi Miyagi feromonus, netrukdant ir nekeičiant mėgstamų kvepalų; o Instinct – tai kvepalų linija moterims, kurios mėgsta būti dėmesio centre.

„Instinktas 15 ml“ Jai

Kvapo natos:

Galvos frezija, mandarinas, juodieji serbentai

Širdies: jazminas, lelija, rožė

Bazė: ambra, abrikosai, muskusas, mediena


Apžvalgos

Atsiliepimų apie šią prekę kol kas nėra.

Parašyti įvertinimą

Pastaba: Įvestas tekstas nebus išverstas.
Ar jums jau yra 18 metų? Mūsų prekės yra skirtos tik pilnamečiams asmenims!